Over ons

Zomer 2021 besloten Eric (Jeffrey de Gruijter) en Erik (Leandro Golverdingen) te beginnen met Terechte Vraag. Hoe is dat zo ontstaan en waarom heten ze eigenlijk Erik en Eric? Goede en terechte vragen!

Humor en een vleugje talent

Ze kenden elkaar al jaren van de plaatselijke (amateur)sportvelden en sinds begin 2020 mochten ze zich ook collega’s noemen bij Heers. Al snel kwamen ze erachter dat we veel gemeen hadden. Ze houden van dezelfde muziek (Metejoor!) en hebben dezelfde humor. Die onnavolgbare humor is een van de redenen achter de naam én het succes van Terechte Vraag. Ze gaan dan nu ook eindelijk antwoord geven op de vraag waar de naam vandaan komt.

Goede vraag, Terechte vraag!

Vraag ons niet waarom, maar wij gaan al jaren stuk om het stukje van de Tv-kantine waar Erik ten Hag wordt gespeeld door Carlo Boszhard. Voor degene die niet weten over welk stukje het gaat, hier komt ie!

Met dank aan de collega’s

Veel van de content is ten tijde van Heers geschreven door mede-Heersers en sinds eind 2023 is terechtevraag.nl terug op het oude nest bij Heers, waar de huidige generatie Heersers verder kan stoeien met deze website.