Wil jij sportief bezig zijn, anderen helpen met hun fitheid, conditie en gezondheid en ondertussen ook nog wat verdienen? Volg dan de opleiding fitnesstrainer A en word dan fitnesstrainer.

Lekker sportief bezig zijn, andere mensen helpen om fit te worden of te blijven en aan hun conditie te werken en ondertussen met je hobby geld verdienen. Dat wil jij toch ook? En dat kan!

Fitnesstrainer worden

Ambieer jij een carrière in de fitnessbranche? Volg dan de opleiding fitnesstrainer A en word fitnesstrainer. Tijdens deze opleiding leer je basis kennis en vaardigheden van fitness. Je behaalt een door NL Actief erkend diploma en kunt daarna aan de slag als (zelfstandig) fitnesstrainer.

Klassikaal of op afstand

Bij de opleiding fitnesstrainer A heb je de keuze uit een klassikaal lesprogramma of thuisstudie. Kies je voor de klassikale optie dan behelst het programma 6 lesdagen en een examendag. Je doet zowel een (online) theorie-examen als een praktijkexamen. Bovendien krijg je bij deze optie via een app of via internet toegang tot de On-demand leeromgeving van Fitnesstrainer A zodat je ook thuis alles nog eens op je eigen tempo kunt teruglezen.

Wil je de opleiding liever helemaal vanuit huis volgen, dan kan dat ook via de thuisstudie. Deze bestaat uit 9 modules die je zelf doorneemt en jou helemaal klaarstoomt voor het examen. Wil je weten of dit geschikt is voor jou? Meld je dan aan voor de gratis proefles die het opleidingsinstituut aanbiedt.

Geschikt voor iedereen

De Fitvak A opleiding is geschikt voor iedereen die in de fitnessbranche aan de slag wil en tenminste zestien jaar oud is. Bovendien heb je er geen vooropleiding voor nodig. Na succesvolle afronding van deze cursus kun je zelf klanten begeleiden en heb je kennis van zaken zoals anatomie, voeding en fysiologie. Wil je daarna doorgroeien en Personal Trainer worden? Dan biedt de aanbieder van fitnessopleidingen ook nog de opleiding Fitnesstrainer B aan.

Ruime keuze aan sportopleidingen

Heb je ook interesse in andere sport opleidingen? Kijk dan eens verder op de website van sport&people en maak een keuze uit het ruime aanbod. Allemaal opleiding in de sportbranche die jou carrière in de sportbranche een boost geven en je helpen andere mensen gezond en fit te houden of te krijgen.