De dag van de verliefden is weer in aantocht. De één ziet het als commerciële uitbuiting, de ander zwijmelt helemaal weg wanneer hij of zij wordt wakker gekust met een verse roos en een doosje bonbons naast het kussen. Maar wat zijn de leukste Valentijnscadeaus om te geven? Goede vraag!

Valentijnsdag cadeau voor haar

Vrouwen spreken het niet altijd hardop uit, maar vrijwel iedereen vindt het logischerwijs leuk om in het zonnetje gezet te worden. Een Valentijnsdag cadeau voor haar mag dan ook niet missen op de 14e van februari. Een gratis tip: wees origineel. Geen saaie cadeaubon dus. Het cadeau hoeft niet per se extreem duur te zijn, maar haal dat vleugje romantiek in jezelf naar boven. Zorg voor een fotolijstje met een foto van jullie tweeën erin of boek een overnachting in een schattig chalet. Wil je helemaal de blits maken? Schrijf dan zelf een romantische Valentijnskaart. Op deze manier wordt Valentijnsdag 2022 niet alleen voor haar, maar wellicht ook voor jou een dag om nooit te vergeten!

Valentijnsdag cadeau voor hem

Een man is over het algemeen wat minder romantisch ingesteld. Vooruit, een paar uitzonderingen daargelaten. Het ideale Valentijnsdag cadeau voor hem is dan ook niet een gepersonaliseerde koffiemok. En laat dat kussen met persoonlijke boodschap ook maar achterwege. Zorg dat je enigszins in zijn hoofd kruipt. Liefde van de man gaat vaak letterlijk door de maag. Koop een speciaalbierpakket als Valentijnscadeau of sloof je uit in de keuken voor een heerlijk romantisch diner. Is hij echt een jaar lang lief geweest? Loop dan eens bij de plaatselijke Hunkemöller naar binnen om de avond een extra spannende touch te geven. Met jouw Valentijnscadeau man kan zijn dag niet meer stuk!

Valentijnscadeaus kopen

Het blijft een hels karwei, die Valentijnscadeaus. Zijn je Valentijnsdag ideeën schaars en denk jij: wat geef je een man met Valentijnsdag? Terechte vraag! Denk eens aan een belevenis. Zet je angst opzij en duik samen de kartbaan op. Of weet jouw toekomstige liefde nog amper van jouw bestaan af? Dat kan natuurlijk ook! Het is de hoogste tijd om jouw gevoel te openbaren. Verstuur een bos rozen met een kort, persoonlijk berichtje. Of nodig hem of haar uit voor een goed glas wijn. Het leven is te kort om niet te gaan voor je kansen in de liefde. En de bus van Robbert ten Brink rijdt tenslotte niet door heel Nederland. Doe je voordeel met bovenstaande tips, maar wees vooral lief voor elkaar. Fijne Valentijnsdag!