Sinds een jaar of tien zijn Happy Socks niet meer weg te denken. De een kan niet meer zonder, de ander gruwelt ervan. Als volwassen mannen vrijwillig roze sokken met badeendjes erop aantrekken, dan moet dat wel iets zeggen over hun karakter toch? Maar wat precies? Goede vraag!

Happy socks zijn kinderachtig

Laten we eerst even een groot misverstand uit de wereld helpen. Happy Socks zijn niet kinderachtig. Mensen die Happy Socks kinderachtig vinden, zijn zelf kinderachtig. De groep mensen die vindt dat je na een bepaalde leeftijd alleen nog maar saaie, grijze of zwarte sokken kan dragen, zijn zelf grijs en saai. Mensen die vinden dat je sokken degelijk en functioneel moeten zijn, zijn zelf degelijk en functioneel. Mocht je deze hele opsomming nou kinderachtig vinden, dan draag je waarschijnlijk geen Happy Socks. En dat zegt dan weer genoeg over jou.


Happy Socks zijn vrolijk

Happy Socks zijn bovenal hele vrolijke katoenen kanjers. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die Happy Socks dragen vrolijker zijn dan mensen met saaie sokken. Logisch ook. Elke keer als je naar je eigen enkels kijkt tover je vanzelf een glimlach op gezicht. Opvallend wel: uit hetzelfde onderzoek is gebleken dat mensen met witte sportsokken en sneakers op een goede tweede plek komen. Het moet je smaak maar zijn, maar het is de hipsters natuurlijk van harte gegund. Op de derde plek trouwens de ‘witte sokken in sandalen‘ mensen. Daar kan je van vinden wat je wilt, maar als je die mensen ziet, weet je dat ze hun beste leven leven. Zo onafhankelijk zijn zelfs mensen met Happy Socks niet!


Happy nu, beslisser van de toekomst

Uit datzelfde onderzoek (we kunnen helaas geen linkje van het onderzoek vinden, maar geloof ons, het is een heel betrouwbaar écht bestaand onderzoek) is gebleken dat mensen met Happy Socks mensen zijn die knopen durven doorhakken. Dat zijn dus ook de mensen die bovengemiddeld succesvol zijn in het bedrijfsleven. En dat is logisch. Mensen die ’s ochtends met het volle verstand lichtblauwe sokken met smileys erop durven aan te trekken, zijn ook de mensen die overdag de belangrijke beslissingen durven nemen. Ze zijn overtuigd van zichzelf en trekken zich weinig van de opinie van andere mensen aan. Het zijn eigenlijk hele onafhankelijke denkers en staan erom bekend altijd hun beste teentje voor te zetten. Topgasten, die Happy Socks mensen!