Na jarenlang sparen heb je, je droomhuis gekocht en bakken met geld uitgegeven aan een gloednieuw bankstel, een nieuw visgraat vloertje en een luxe ligbad, maar die absolute droomkeuken ontbreekt nog. Niet geheel onbelangrijk. Hoe vind ik mijn droomkeuken? Goede vraag!

Kies voor een originele keuken

Hoor je er tegenwoordig nog wel bij als je niet beschikt over een matzwart kookeiland in je nieuwe keuken? De vraag stellen is hem beantwoorden. Dat het in het oog springt staat buiten kijf, maar een originele keuken is het al een tijd niet meer. Laat je creativiteit eens de vrije loop bij het uitzoeken van een nieuw keukenblad of bij de indeling van die praktische keukenkastjes. Mis jij die creativiteit? Vraag dan om hulp bij de keukenboer bij jou om de hoek en laat een specialist meedenken.


Een budget keuken

Leuk, zo’n nieuwe droomkeuken, maar drie jaar lang op water en droog brood leven is ook zo wat. Toegegeven: het is niet de meest goedkope uitgave om je huis flink op te fleuren. Kwaliteit hoeft niet altijd een godsvermogen te kosten, dus een budget keuken kan je zeker in overweging nemen. Er zijn namelijk verschillende soorten materialen die jouw keuken tot hét pareltje van de inrichting kunnen maken en niet de hoofdprijs hoeven te kosten. Denk hierbij eens aan kunststof keukenblad, greeploze keukenkastjes, ingebouwde vaatwasser en koken op inductie. Klinkt als een droomdeal toch?


Best verkochte keukens

Zo’n zoektocht gaat vaak niet over één nacht ijs. Je bent dol op kwaliteit, maar absoluut niet van plan om al je spaargeld er in één keer doorheen te jagen. Goedkope keukens behoren dan nog steeds tot mogelijkheden. Heb jij even geluk! Aangezien wij bekend staan als pure inspiratiebron, willen we jullie de meest populaire keukens niet onthouden:

  • Eikenhouten keuken met composiet werkblad
  • Moderne showroomkeuken
  • Hoogglans keuken

Droomkeuken kopen

Je zal intussen wel overtuigd zijn van het feit dat een moderne, luxe ogende keuken niet altijd duur hoeft te zijn. Het is een kwestie van goed zoeken, jezelf goed laten informeren en gebruik maken van de wat goedkopere materialen. Een keuken moet namelijk het verlengstuk worden van bijvoorbeeld jouw woonkamer. De tijd dat een keuken in een afgesloten hoekje wordt weggemoffeld is allang voorbij. Wanneer je wat meer te besteden hebt, is het natuurlijk makkelijker keuzes maken. Maar, een droomkeuken kopen kan ook zonder het kapot tikken van al jouw spaarvarkens. Of je ook eindelijk vaker gaat kokkerellen in een droomkeuken? Terechte vraag! Dat ligt volledig aan jou. Maar koken op een chique inductieplaat maakt het leven nét iets gemakkelijker.

Eric