Discotheken mogen na lang wachten weer tot midden in de nacht de deuren openen. Kunnen we een fiks aantal glazen alcohol nog wel verdragen? En weet jij nog wel hoe jij de leukste jongen of het mooiste meisje van de kroeg kunt versieren? Wij helpen je een handje. Wat zijn de beste versiertrucs? Goede vraag!

Na Tinder komt de kroeg

Maandenlang heeft het nachtleven op slot gezeten. Wanneer je als single door het leven gaat, is dat een fikse tegenvaller. Het uitgaansleven is namelijk bij uitstek de plek om een nieuwe liefde tegen het lijf te lopen, of simpelweg een date te scoren voor een hapje eten in een chique restaurant. Slechts één wilde nacht keuren we ook goed. Tinder, of andere datingsapps, waren lange tijd de oplossing. Uitzichtloos op zoek naar een beetje genegenheid of aandacht. Maar, na regen komt zonneschijn! De kroegen gaan weer open, dus de charmeurs kunnen weer aan de bak.

Beste versiertrucs voor mannen

Laten we beginnen met de hyena’s van de maatschappij. Wat zijn de beste versiertrucs voor mannen? Mannen staan vaak bekend om hun bewijsdrang, maar dat werpt lang niet altijd zijn vruchten af. Met alleen een aangeboden drankje steel jij niet de show. Maak oogcontact, zet je meest spontane glimlach op en wees attent. Geef haar een compliment, maar zorg ervoor dat je niet te opdringerig overkomt. Sociaal zelfvertrouwen is hierbij de sleutel tot succes. Niet alleen in de discotheek, maar ook wanneer je een afspraakje probeert te regelen in de supermarkt. Zorg ervoor dat je anders bent dan die 100 andere mannen. Val op!

Beste versiertrucs voor vrouwen

En hoe versier je een bom testosteron? Tijd voor de beste versiertrucs voor vrouwen. Te beginnen met een belangrijke: geef hem hints. Mannen zijn dankzij een groot ego vaak doodsbang voor een afwijzing ‘en public’. En even terugkomend op dat ego: geef hem een complimentje. Zijn haar zit weergaloos of met zijn gloednieuwe overhemd is hij helemaal het mannetje. Vertel het hem maar en je staat direct met 2-0 voor. Iedereen is dol op een welgemeend compliment. Imponeer hem verder met je uiterlijk. Laat zien wat je in huis hebt en hij zal voor je vallen als een blok. Lach je ook nog om zijn slechte woordgrapjes? Kassa. Je komt nu nooit meer van hem af.

Totale afknappers

Naast al die fantastische versiertrucs, willen we je de keiharde afknappers niet onthouden. De slechte openingszinnen zijn wel verleden tijd. In 9 van de 10 gevallen sla je de plank volledig mis. Tenzij de ander een aantal drankjes op je voorloopt. Een tip voor de vrouwen: maak hem niet jaloers. Hij zal de jacht hoogstwaarschijnlijk staken. En voor beide kampen geldt: zorg voor een verzorgd uiterlijk. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Zijn bovenstaande tips een garantie tot succes? Terechte vraag. Nee, een garantie tot succes heb je nooit. Breng de tips aankomend weekend in de praktijk en houd ons op de hoogte van jouw persoonlijke succesformule!