Veel vaders werken zich heel het jaar een slag in de rondte om hun kinderen te kunnen voorzien van een rijkelijk belegde boterham. Geen eenvoudige taak, waar we best eens per jaar bij stil kunnen staan. Wat zijn de populairste cadeaus voor Vaderdag? Goede vraag! 5 tips:

Grillen op Vaderdag

Mannen zijn oermensen. In ieder geval, dat hopen ze uit te stralen tegenover de rest van de wereld. Stoer, nergens bang voor en laten zien dat ze het alfamannetje zijn. En waar voelen mannen zich meer alfaman dan achter een barbecue? Kies bijvoorbeeld voor het gewilde exemplaar de Green Egg. Laten we vooropstellen dat dit niet het meest goedkope cadeau voor Vaderdag is. Maar, als je dit jaar flink wil uitpakken raden we hem van harte aan. Natuurlijk zijn er ook nog fantastische alternatieven te verkrijgen. In ieder geval één van de populairste cadeaus op Vaderdag!


Kies voor adrenaline

Om te checken of jouw vader wel zo stoer is als hij denkt dat ‘ie is, kan je hem kennis laten maken met een flinke shot adrenaline. Kies een prachtige locatie uit waar jouw pa, vastgeketend aan een professional, een aantal kilometer boven de oppervlakte uit een vliegtuig kan springen. Skydiven met zijn zoon of dochter is een fantastisch cadeau waardoor hij deze Vaderdag nooit meer zal vergeten. Net een beetje too much? Kies dan voor een indoor skydive. Op meerdere plekken is dit mogelijk en de kans op een vieze onderbroek is iets kleiner.


De kroeg in op Vaderdag

Is je vader op een leeftijd gekomen dat hij op zaterdagavond om 10 uur ’s avonds met zijn mond open ligt te ronken op de bank? Dan wordt het de hoogste tijd om hem weer eens mee de kroeg in te trekken. Er is niets zo mooi als een vader-zoon- of vader-dochter momentje waarbij er geproost kan worden met een koude klets. Ga lekker staan (of zitten) en laat je bedelven onder de oude verhalen die je hoogstwaarschijnlijk al 16 keer hebt gehoord. Je vader zal het prachtig vinden!


Gadgets of boeken voor Vaderdag

Laten we eerlijk zijn: de meeste vaders lezen veel en zijn dol op elektronica en fonkelnieuwe gadgets waar ze mee kunnen pronken. Wie ben jij als kind dan om hem dit plezier te ontnemen? Houd het eenvoudig en koop een boekenbon voor die ouwe van je. Of struin de Vaderdag pagina op de enorme webshop van Bol.com af. Je gaat hier ongetwijfeld een fantastisch leuk cadeau voor Vaderdag scoren.


Doe dit niet

We hebben de populairste cadeaus voor Vaderdag nu wel zo’n beetje gehad. Wellicht dat jij vele malen creatiever bent, maar doe hier je voordeel mee. We sluiten af met een aantal enorme afknappers. Waar maak je een vader zeker niét blij mee? Een persoonlijk cadeau voor Vaderdag is daar een voorbeeld van. Een mok met een foto van jullie samen erop geprojecteerd? Gewoon niet doen. Ook de stropdassen voor Vaderdag zijn passé. In de jaren 30 was dit wellicht nog hot, nu niet meer aan beginnen. Iedere vader is anders, maar ze zijn stiekem allemaal dol op een beetje aandacht. Zet ze in ieder geval in het zonnetje!