We kunnen er niet omheen. Kunstmatige intelligentie heeft de toekomst. Nu het principe van Terechte Vraag bij de meeste mensen ondertussen redelijk bekend is, rijst de volgende vraag: kunnen we onze artikelen ook gewoon door kunstmatige intelligentie laten schrijven?

Goede vraag! En jazeker, dat kunnen we!

Even de kunstmatige intelligentie voorstellen

Onze gastschrijver moeten we natuurlijk eerst even voorstellen. We maken gratis gebruik van de engine ‘Davinci’ op openai.com. Deze engine is er in getraind om een stuk tekst te herkennen en het dan zo logisch mogelijk aan te vullen. Om het helemaal kunstmatig te maken laten we ‘Davinci’ zelf een vraag verzinnen aan de hand van de vragen die wij al behandeld hebben.

De Terechte Vragen aanvullen

Om het overzichtelijk te houden, is alles wat de kunstmatige intelligentie aanvult vetgedrukt en is alles wat wij typen in normaal lettertype. Oke, even de vragen aanvullen. Als input hebben we de engine alle vragen van november gegeven. Daar kiezen we dan een onderwerp uit om over te schrijven. Dit is wat eruit kwam:

Wie is de beste presentator van Nederland?
Hoeveel hersenen heb je nodig om een gedicht te schrijven?
Wat is de beste categorie op de Olympische Spelen?
Is het niet gek dat er altijd wel iets met de konijnenpootjes gebeurt op tv?
Wanneer zijn jullie kinderen uitgegroeid?
De eerste keer dat je iemand voor het eerst ziet, of hoe werkt dat bij jullie?
Kunnen mensen met liefde geloven in God en Satan tegelijkertijd?
Waarom blijf je je vervelend voelen als iedereen lekker bezig is en jij niet?

Wat zijn de enige drie dingen die je nog op tv moet zien? 
Wie wordt de volgende Ajax-trainer? 
Wie zijn de grootste voetbalgozers aller tijden? 
Hoe kun je een wc schoonmaken, maakt het wat uit hoe je hem schoonmaakt? 
Is het Nederlands elftal wereldkampioen? 
Hoe verlaag je een vloerkleed? 

Wie wordt de volgende Ajax trainer? (door ‘Davinci’)

(Het eerste stuk is eigen input, vanaf dan is het helemaal kunstmatige intelligentie). Na het successeizoen van Ajax in Europa moeten ze waarschijnlijk op zoek naar een nieuwe trainer. De grote vraag is: wie wordt de opvolger van Erik ten Hag? Goede Vraag! Er zijn genoeg toptrainers beschikbaar die graag de nieuw coach van Ajax zouden worden. We zetten een aantal kandidaten voor je op een rij!

1. Ronald Koeman

Koeman heeft het beste op dat vlak in huis. De oud-trainer van Feyenoord en Schalke 04 heeft twee keer de Europa League gewonnen en is inmiddels ervaren genoeg om nog een puntentelling in het hoofd te kunnen houden. Nu hij zijn contract bij Everton niet verlengde, is hij sterk op zoek naar een nieuwe club. Ajax kan bekijken of Koeman binnenkort de plaats van Ten Hag in gaat overnemen! Naar verwachting gaat Ajax echter voor Frenkie de Jong kiezen, maar dat heeft niets te maken met Koeman!

2. Erik ten Hag

Ten Hag heeft zichzelf gevestigd als een opvallende trainer in Europa en Ajax zal hem niet snel laten gaan. Hij heeft bij PSV ook aan de kant gestaan en kan dus eventueel het vak van hoofdtrainer overnemen bij PSV. Ten Hag is een trainer die echt kwaliteiten heeft, maar weet dat hij zijn basis moet versterken als hij voor Ajax wil blijven spelen. Naast de Champions League moet Ajax zich ook bewijzen in de Eredivisie en dat is echt niet altijd even makkelijk! Ten Hag kan best nog iets veranderen aan de ploeg, maar omdat hij al zo’n goede trainer is, lijkt het erop dat hij nu wel op zoek gaat naar een volgende stap. Dat geldt in ieder geval vooralsnog!

3. Erik ten Hag (PSV)

Ten Hag wordt ook wel in verband gebracht met PSV, want hij maakte destijds de overstap naar de Eindhovense club toen hij het trainerschap bij PEC Zwolle opzegde. Dat was in 2013, want sinds die tijd heeft Ten Hag nu vertrouwen gevonden in Amsterdam. Het ligt er nu natuurlijk of denk dat Ten Hag gerust naar Eindhoven gaat of Amsterdam blijft! Waarschijnlijk gaat Ten Hag juist juist eerder naar Amsterdam dan meer naar Eindhoven, want daar krijgt hij waarschijnlijk meer werk uit te voeren dan binnenkort op De Herdgang! Daarbuiten is veel speeltempo nodig om Ajax nog meer succes te brengen! Er schuilt voldoende potentieel in dit team om nog veel beter te worden, maar er moet wel iets gebeuren met spelers zoals Hakim Ziyech of David Neres! Die spelers zeggen allemaal heel veel over onze ploeg, maakten ze afgelopen seizoen toch net wat minder?

4. Marc Wilmots (België)

Wat ons betreft is Wilmots misschien wel degene die het beste bij Ajax past. Hij is als bondscoach van het Belgische elftal een succesvolle trainer en wil nu bewijzen dat hij ook in de clubwereld kan slagen. Wilmots gaf al aan dat hij voor Ajax wil komen, maar Ajax lijkt hem nog niet echt serieus te willen houden. Waarschijnlijk zullen ze hem pas na de Europese kampioenschappen uitnodigen voor gesprekken, maar wie weet dat Wilmots dan wel leuke dingen kan vertellen over het succes van het Belgische elftal? Het is even afwachten hoeveel invloed Wilmots kan hebben op Ajax!

5. Frank de Boer (Ajax)

De Boer ziet er na zijn succesvolle tijd bij AFC Ajax prima uit om terug te keren naar Amsterdam. Ook nu De Boer zijn contract met Fulham niet verlengde, staat er een mogelijkheid om terug te keren naar Amsterdam! De Boer wil graag meerdere dingen doen en daarbuiten is Ajax misschien wel wat voordeel bovenaan binnenkort! Henk Veerman wordt natuurlijk ook vaak genoemd. 

Kunstmatige intelligentie als gastschrijver?

Kunstmatige intelligentie is de laatste jaren een stuk beter geworden en we staan aan het begin van een nieuwe revolutie op dat gebied. Maar de stukjes van Terechte Vraag schrijven is voorlopig nog even een brug te ver. Gaan we dit over een lange tijd weer eens proberen? Terechte Vraag, maar op zijn vroegst pas over een jaar of vijf weer.