Baap

Wat is een baap?

Een joint.

Anne-Fleur

Wat is een Anne-Fleur?

In de wereld van studentikoze folklore zijn er namen die meer dan alleen een persoonlijke identificatie vertegenwoordigen; ze belichamen een heel stereotype. Anne-Fleur is daar misschien wel de bekendste van. Sinds 2020 schijnt er een bijzonder licht op dit stereotype, maar wat houdt het (of ze) precies in? Laten we duiken in de fascinerende wereld […]

Breid je kennis uit met de opleiding fitnesstrainer A!

Wil jij sportief bezig zijn, anderen helpen met hun fitheid, conditie en gezondheid en ondertussen ook nog wat verdienen? Volg dan de opleiding fitnesstrainer A en word dan fitnesstrainer. Lekker sportief bezig zijn, andere mensen helpen om fit te worden of te blijven en aan hun conditie te werken en ondertussen met je hobby geld […]

40 uur werken

Is 40 uur werken achterhaald?

Van 9 tot 5 ben je aan het werk. Punt. En als de baas het zegt, blijf je langer! Nog een punt. In Nederland is 40 uur per week werken de norm. Althans, dat is voor een hele lange tijd zo geweest. Is 40 uur werken achterhaald? Goede vraag!

natuurinclusief bouwen

Wat is natuurinclusief bouwen?

Het begrip ‘duurzaamheid’ vliegt ons tegenwoordig vaak om de oren. De aardbol heeft onze aandacht nodig, omdat het langzaam aan het opwarmen is. We moeten maatregelen treffen om de aarde – nu het nog kan – te redden. Een oplossing daarvoor is natuurinclusief bouwen. Alles over dit begrip lees je hieronder.

happy socks strand

Wat zeggen Happy Socks over je karakter?

Sinds een jaar of tien zijn Happy Socks niet meer weg te denken. De een kan niet meer zonder, de ander gruwelt ervan. Als volwassen mannen vrijwillig roze sokken met badeendjes erop aantrekken, dan moet dat wel iets zeggen over hun karakter toch? Maar wat precies? Goede vraag!

droomkeuken

Hoe vind ik mijn droomkeuken?

Na jarenlang sparen heb je, je droomhuis gekocht en bakken met geld uitgegeven aan een gloednieuw bankstel, een nieuw visgraat vloertje en een luxe ligbad, maar die absolute droomkeuken ontbreekt nog. Niet geheel onbelangrijk. Hoe vind ik mijn droomkeuken? Goede vraag!

Beroemd zijn: een vloek of een zegen?

Zwemmen in het geld, maar nooit meer anoniem over straat kunnen lopen of een modaal inkomen en volop genieten van de anonimiteit. Waar zou jij voor kiezen als je de kans had? Beroemd zijn: een vloek of een zegen? Goede vraag!

houtskool gloeiend

Wat is de beste houtskool voor je Big Green Egg?

Waar we eerder al schreven over de lekkerste gerechten voor op je Big Green Egg is het nu de beurt aan een onderschatte smaakmaker: houtskool. Het maakt namelijk nogal verschil waar je je tomahawk op grilt. Maar wat is nu de beste houtskool voor je Big Green Egg? Goede vraag!

zelfbeeld man

Wat is er mis met ons zelfbeeld?

Alles in ons leven moet mooier, strakker en sneller. En dat geldt niet alleen voor je huis of auto, maar ook voor hoe we onszelf zien. We doen ongelooflijk veel moeite om geslaagd, fit en vriendelijk over te komen. Maar klopt dat plaatje van ons zelfbeeld wel? Goede vraag!

ochtendroutine

Hoe belangrijk is een ochtendroutine?

Je wordt wakker, stapt onder de douche, poetst je tanden, trimt je neushaar, likje gel in je vetkuif en vervolgens ga je ontbijten. Bewust of onbewust heeft vrijwel iedereen zijn vastigheden in de ochtend. Hoe belangrijk is een ochtendroutine eigenlijk? Goede vraag!

golddigger

Hoe herken je een golddigger?

In een ideale situatie heb je een partner die verliefd is op jou als persoon. Sommige mensen vallen op het innerlijk of een knappe kop, maar anderen worden verliefd op een goed gevulde portemonnee. Hoe herken je een golddigger? Goede vraag!