fitnessapparaten voor thuis

Wat zijn de beste fitnessapparaten voor thuis?

Met sportscholen die de afgelopen twee jaar meer dicht dan open waren, is de behoefte aan een gym aan huis sterk toegenomen. Veel Nederlanders hebben een stuk van de schuur of zolder omgebouwd tot een mini sportschool aan huis.

voetbalcarrière plannen

Kan je een voetbalcarrière plannen?

Gooi je een voetbalcarrière bij het vuilnis wanneer je besluit vroegtijdig naar het buitenland te vertrekken? Grote zakken geld en zaakwaarnemers die hun eigen portemonnee veel interessanter vinden dan een voetbalcarrière en hun protegés gouden bergen beloven. Kan je een voetbalcarrière plannen? Goede vraag!

darten dartbord

Is darten een sport?

Pijltjes gooien in een bord dat precies 2,37 meter verderop hangt. Is dat iets dat net iets te dikke mannen in de kroeg doen of is het een serieuze sport die eigenlijk een plekje op de Olympische Spelen verdient? Heb je hier veel vaardigheid, kracht en inzicht voor nodig?

Nederlandse voetbalclubs in Europa

Nederlandse voetbalclubs in Europa, hoe presteren ze?

Met een aantal karige jaren achter de rug, maakt het Nederlands voetbal dit voetbalseizoen een enorme opmars. Alleen Ajax gooide de afgelopen jaren hoge ogen in Europa, maar dit seizoen is alles anders. Hoe presteren de Nederlandse voetbalclubs in Europa? Goede vraag!

wimbledon

Wordt Nederland weer een tennisnatie?

De ATP Finals zitten er op moment van schrijven bijna op. Hoogste tijd om de balans op te maken dus. Op die balans zien we voor het eerst in zeven (!) jaar weer twee Nederlandse tennissers in de top 100.

Nederlands elftal

Wordt het Nederlands elftal wereldkampioen?

Dankzij een overwinning op de Noren heeft het Nederlands elftal zich gisterenavond geplaatst voor het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Dit WK voetbal zal in november 2022 van start gaan.