domino effect transferperiode

Heerst het domino-effect tijdens transferperiode?

Ben jij een echte voetbalfetisjist? Dan is de transferzomer voor jou een waar walhalla. Er wordt met geld gesmeten door de grootste voetbalclubs, wat directe gevolgen heeft voor de rest van de voetbalwereld. Heerst het domino-effect tijdens de transferperiode? Goede vraag!

zaakwaarnemer bellen

Hoeveel verdient een zaakwaarnemer?

Zaakwaarnemer lijkt vanaf de buitenkant een fantastisch beroep. Je moet eens in de zoveel tijd een beetje onderhandelen over het salaris van je spelers en de rest van het jaar ben je druk met geld tellen. Maar hoeveel verdient een zaakwaarnemer nou echt? Goede vraag!

topsport gezond

Is topsport gezond?

Het leven van een topsporter is gestructureerd en vol broodnodige restricties. Dit is in veel gevallen nodig om het maximale uit een relatief kortdurende topsportcarrière te kunnen halen. Maar is topsport gezond voor je? Goede vraag!

qatar stadion

Hoort een eindtoernooi in de zomer?

Dit jaar wordt het WK voor het eerst georganiseerd in de winter. Na een ondoorzichtige procedure is het WK voor 2022 al in 2010 toegekend aan Qatar. Het schijnt daar nogal warm te zijn en daarom is alleen voetballen in de winter een optie. Moet een WK voortaan gewoon weer in de zomer? Goede vraag!

onbekende sporten

Wat zijn de leukste onbekende sporten?

Wanneer je de leeftijd van 6 jaar hebt bereikt, word je door ouders vaak gedumpt bij de lokale hockeyclub of voetbalvereniging. Deze sporten zijn alom bekend. Wat als we eens out of the box denken? Wat zijn de leukste onbekende sporten? Goede vraag!

tirana centrum

Is de Conference League een Jut en Jul-competitie?

Morgenavond wordt in Tirana de allereerste finale van de Conference League gespeeld. Misschien was het sommige mensen ontgaan, maar Feyenoord staat dus in die finale. Vreselijk knappe prestatie natuurlijk. Of stelt de Conference League helemaal niet zoveel voor? Goede vraag!

topsport in de genen

Zit sporttalent in de genen?

Bekende sporters krijgen talentvolle kinderen. Het lijkt vaak meer regel dan uitzondering. Hebben zij net zo hard moeten werken als hun familieleden, of zijn het aangeboren kwaliteiten? Zit sporttalent in de genen en is topsport erfelijk? Goede vragen!

profijt goed Europees jaar

Hoeveel profijt gaan we hebben van dit Europese voetbaljaar?

Over twee weken kan Feyenoord in Tirana de kroon op dit fantastische Europese seizoen zetten. Als ze de beker winnen scherpen ze het coëfficiënten-record van Nederland nog iets verder aan. Is dit iets eenmaligs of gaan we door dit jaar nog meer goede jaren beleven en wat doet dit met de Eredivisie? Goede vragen!

feyenoord finale

Gaat Feyenoord de finale winnen?

Twintig jaar nadat Feyenoord de finale van UEFA Cup won van Borussia Dortmund, staan de Rotterdammers wederom in een Europese finale. Op 25 mei is AS Roma de laatste te nemen horde van de UEFA Europa Conference League. Gaat Feyenoord de finale winnen? Goede vraag!

interlandvoetbal

Hebben we een hekel aan interlandvoetbal?

Een onderbreking van een week of twee tijdens het lopende voetbalseizoen: het gebeurt een aantal keer per jaar. De reden? Er moeten interlands gespeeld worden, waar niet iedereen even blij mee is. Maar waarom hebben clubfans een hekel aan interlandvoetbal? Goede vraag!

Arne Slot Feyenoord

Helpt Arne Slot Feyenoord verder?

Eind 2020 kondigde Feyenoord met veel bombarie de nieuwe hoofdtrainer vanaf het seizoen 2021-2022 aan: Arne Slot. Afgelopen augustus vroeg Terechte Vraag zich af of de hand van Arne Slot al zichtbaar was. Hoe staat hij er nu voor? Goede vraag! Tijd om de balans op te maken.

champions league winnen Wembley

Kan een Nederlandse club ooit nog de Champions League winnen?

Ondanks dat in de huidige jaargang Nederlandse ploegen als nooit tevoren presteren in Europa, ontbreekt stiekem bij elke voetballiefhebber toch dat échte geloof dat we (ja, we) ooit nog eens de Champions League gaan winnen. Maar hoe onmogelijk is die missie? Goede Vraag!